Produktyimg Menu

Články blogu

Veganský burger a jiné recepty s masem bez masa: překvapí vás

Mnoho veganských receptů vychází z klasických masitých pokrmů, typickým příkladem jsou například burgery, boloňské lasagne nebo třeba masové taštičky. U těchto receptů musíte maso vždycky něčím nahradit. Tím něčím může být zelenina, což bývá poměrně pracné, nebo speciální veganská směs či veganské burger maso.

Číst celý článek...

Kokosový tuk – důležitá složka našich výrobků

Kokosový tuk (olej) se vyrábí z jader zralých kokosových ořechů a je dnes velmi oblíbený nejen u fanoušků asijské kuchyně, pečení a zdravých dobrot. Používá se v medicíně a krásně účinkuje i na pleti. Mrkněte, co vše vám tato superpotravina, kterou používáme v produktech, může nabídnout.

Číst celý článek...

Pohanková kaše a její účinky na zdraví

Chladnější období roku je jako stvořené pro teplé snídaně. Oblíbenou zdravou a sytou volbou jsou různé druhy kaší. Chcete-li prohřát tělo, doplnit minerály a vitaminy a zároveň se vyhnout lepku, vyzkoušejte kaši z pohanky.

 

 

Číst celý článek...

Pohankové vločky a lupínky: výroba a využití v kuchyni

Pohanka má v kuchyni, ale i mimo ni široké využití. V gastronomii nahradí obiloviny na celé čáře. S pohankou upečete chleba, připravíte palačinky, pochutnáte si na ranní kaši nebo zahustíte polévku. Určitě jste se už setkali s pohankou lámankou, s pohankovými slupkami, moukou, lupínky nebo vločkami. Udělejte si v jednotlivých typech zpracování pořádek, abyste věděli, po čem sáhnout, až budete vařit.

 

 

Číst celý článek...