Produktyimg Menu

Kategorie článků

Články blogu

Přichystejte si zdravé jídlo na cesty

Ať už se připravujete na dlouhou dovolenou v zahraničí, nebo se chystáte podnikat jednodenní výlety po okolí, musíte vyřešit, co si s sebou vezmete na svačinu. Vyhněte se fastfoodům a připravte si domácí jídlo na cesty. Poradíme vám, co zdravého a výživného si přichystat na cestu i jak vařit na dovolené.

 

 

Číst celý článek...

Tipy na lehká letní jídla

Přes léto se vám sníží chuť na jídlo a v horkých dnech nechcete trávit moc času u rozpálené plotny. Automaticky tíhnete k lehčí stravě, která nezatíží žaludek a je rychle připravená. Přinášíme vám tipy na letní jídla, na kterých si pochutnáte a nestrávíte v kuchyni příliš času.

 

 

Číst celý článek...

Zdravě a bez masa: objevte kouzlo veganského grilování

Veganskému stravování se dá uzpůsobit i grilování. Nevíte, co připravit? Kromě zeleniny sáhněte také po oblíbených alternativách masa. Zjistěte, jaké připravit menu na gril, aby odpovídalo veganskému způsobu života a pochutnali si všichni.

 

 

Číst celý článek...

Jak vydržet půst bez masa: vsaďte na rostlinné alternativy

Tradiční postní dobu, která nastává po vánočním hodování a masopustu, v současné době znáte spíše pod pojmem jarní detox. Nehledě na název, cíl zůstává stejný – očistit tělo (i mysl). Vyhýbat byste se měli hlavně masu, ale také všemu, co konzumujete v nadměrném množství. Myslíte si, že to bez masa dlouho nezvládnete? Vyzkoušejte jeho rostlinné alternativy, možná vám zachutnají tak, že se masa vzdáte úplně.

Číst celý článek...