Produktyimg Menu

Kategorie článků

Články blogu

NOVINKA! Nová řada kaší - 80 %

Jsou obzvláště cenné, protože jsou skvělou příležitostí pro milovníky kaší, kteří si hlídají množství cukru obsažené v potravinách. ⬅️ Naše dvě horké novinky – ovesná kaše a vícezrnná kaše - obsahují o 80 % méně cukru oproti běžným kaším.

Číst celý článek...

Výrobce zdravých cereálií Semix opustil palmový tuk

Český výrobce potravin Semix ⬅️ se rozhodl pro výměnu palmového tuku, přestože vlastní certifikát RSPO (Roundtable on sustainable palmoil). ⬅️ Vývoj receptur s novou směsí oleje trval téměř dva roky. Společnost Semix je dlouhodobě aktivní v ochraně přírody a životního prostředí.

Číst celý článek...

Na zdravý životní styl a shazování kil není nikdy pozdě. Začněte hned!

Správně zvolené první jídlo dne organismus dobře nastaví a hodně pomůže i s hubnutím. Chcete-li se vyhnout celodenní únavě, zažívacím potížím a problémům s obezitou, musíte tělu hned ráno dodat správné živiny - jen tak nastartujete dobrou činnost zažívacího systému a podpoříte spalování tuků.

 

Číst celý článek...

Malý zázrak jménem bezlepkový oves

Oves a zejména pak ovesná kaše opět stoupá na oblibě. Na vzestupu je ale plným právem. Dodá tělu spoustu důležitých látek a živin, a pokud si ji dáte na snídani , pořádně vás nakopne do nového dne. Pojďte s námi objevit všechna tajemství ovsa.

Číst celý článek...