Produktyimg Menu

NOVINKA! Nová řada kaší - 80 %

Jsou obzvláště cenné, protože jsou skvělou příležitostí pro milovníky kaší, kteří si hlídají množství cukru obsažené v potravinách. Naše dvě horké novinky – ovesná kaše a vícezrnná kaše - obsahují o 80 % méně cukru oproti běžným kaším.

Do kaší - 80 % není přidán řepný ani třtinový cukr, jsou bez umělých sladidel, přesto jsou však příjemně sladké

V tabulce nutričních hodnot se můžete dočíst, že Ovesná kaše - 80 % obsahuje ve 100 g jen 3 g jednoduchých sacharidů, Vícezrnná kaše - 80 % obsahuje ve 100 g 3,2 g cukru. Nejedná se však o cukr záměrně přidaný v receptuře, ale toto malé množství cukru je součástí použitých surovin. Dalším významným zdravotním benefitem je mimořádně vysoký obsah vlákniny – v Ovesné kaši - 80 % je ve 100 g 25g vlákniny,  Vícezrná kaše - 80 % obsahuje ve 100 g 21 g vlákniny.  A pokud jste celiak, nebo se řídíte trendem ve výživě a omezujete lepek, tak i pro Vás máme skvělou zprávu – Vícezrnná kaše - 80 % je určena právě pro Vás. Další výhodou těchto kaší je, že nejsou ochuceny umělými aromaty, takže si ji dle potřeby a fantazie můžete dochutit sami například oříšky a semínky, různým čerstvým či mraženým ovocem, kokosem, kvalitní čokoládou nebo můžete vyzkoušet naše ochucené Lněné semínko mleté. Každý den tak můžete mít jinou kaši bohatou na vlákninu.

Jistě jste zaregistrovali, že jsme jako první výrobce snídaňových cereálií začali jednotlivé skupiny cereálií dělit dle jejich výživových hodnot do kategorií A, B, C, D. To nám ale nestačilo. Chtěli jsme v informovanosti o škodlivosti konzumace cukru zajít ještě dál. Nové vědecké poznatky posledních let přinášejí o působení cukru v lidském těle až děsivé informace. Jako odpovědná firma vyrábějící snídaňové cereálie jsme se proto začali zabývat vývojem výrobků, které by neobsahovaly žádný přidaný cukr, ale zároveň by byly chutné. První vlaštovkou byla Ovesná kaše vanilková obsahující v porovnání s ostatními našimi kašemi v průměru o 50 % méně cukru. I tak je dostatečně sladká, aniž by byla doslazena umělými sladidly. Nyní tedy následují kaše s ještě nižším množstvím cukru. Kašemi - 80 %, které neobsahují žádný přidaný cukr, to ale nekončí. V nastolené linii chceme pokračovat. Chceme, abyste s námi žili zdravý život.