Produktyimg Menu

Müsli tyčinky naslano vyhrály soutěž Volba spotřebitelů

Müsli tyčinky naslano od Semixu

S velikou radostí oznamujeme, že naše Müsli tyčinky naslano s rajčetem a bazalkou 11. červ​na zvítězily v soutěži Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2020, v kategorii Müsli a cereálie.

Výrobci a distributoři mohli do letošního ročníku programu přihlásit své inovace, které byly na český trh uvedeny v období od ledna 2019 až do konce května 2020. Cílem soutěže je ocenit produktové novinky a inovace na českém trhu a pomoci akceleraci jejich prodeje v maloobchodě.

O titul Nejlepší novinka se letos ucházelo 160 nových a inovovaných výrobků. Ty se utkaly o přízeň 4000 spotřebitelů v celkem 51 kategoriích. Ke klasickým kategoriím, jako jsou například Pivo, Mléčné výrobky, Müsli a cereálie, Maso a masné výrobky či Krmiva pro psy a kočky letos přibylo několik novinek, například Ekologické obaly, Ekologické prostředky na praní či Bezlaktózové potraviny. Pořadatel tak reagoval na rostoucí zájem spotřebitelů o ekologická témata a udržitelnost a stále podstatnější parametr zdravého životního stylu.

Společnost Nielsen měla v nezávislém průzkumu za cíl zjistit, který z výrobků v dané kategorii považují čeští spotřebitelé za nejlepší. V průběhu měsíce května oslovila 4000 spotřebitelů, s každým z dotázaných hovořila přes 20 minut. Takto široký průzkum nemá v České republice obdoby. Prestiž výsledku průzkumu je dána jednak velikostí vzorku, především však přímým názorem spotřebitelů. Vedle známých značek bodovaly na předních místech v řadě kategorií privátní značky maloobchodních řetězců.

Přehled všech vítězných novinek si můžete prohlédnout na webových stránkách programu Volba spotřebitelů, vyhlášení letošního jubilejního 20. ročníku soutěže proběhlo netradičně pouze on-line formou. Stalo se tak 11. června v 16.00 hodin. Slavnostní trofeje, certifikáty a diplomy předají zástupci pořádající společnosti oceněným firmám osobně.