Produktyimg Menu

Kategorie článků

Články blogu

Tipy na lehká letní jídla

Přes léto se vám sníží chuť na jídlo a v horkých dnech nechcete trávit moc času u rozpálené plotny. Automaticky tíhnete k lehčí stravě, která nezatíží žaludek a je rychle připravená. Přinášíme vám tipy na letní jídla, na kterých si pochutnáte a nestrávíte v kuchyni příliš času.

 

 

Číst celý článek...

Zdravě a bez masa: objevte kouzlo veganského grilování

Veganskému stravování se dá uzpůsobit i grilování. Nevíte, co připravit? Kromě zeleniny sáhněte také po oblíbených alternativách masa. Zjistěte, jaké připravit menu na gril, aby odpovídalo veganskému způsobu života a pochutnali si všichni.

 

 

Číst celý článek...

Jak vydržet půst bez masa: vsaďte na rostlinné alternativy

Tradiční postní dobu, která nastává po vánočním hodování a masopustu, v současné době znáte spíše pod pojmem jarní detox. Nehledě na název, cíl zůstává stejný – očistit tělo (i mysl). Vyhýbat byste se měli hlavně masu, ale také všemu, co konzumujete v nadměrném množství. Myslíte si, že to bez masa dlouho nezvládnete? Vyzkoušejte jeho rostlinné alternativy, možná vám zachutnají tak, že se masa vzdáte úplně.

Číst celý článek...

Tipy na zdravou snídani pro děti

V ranním shonu ale obvykle chybí fantazie, jaké jídlo podávat, navíc dětem, které často bývají dost vybíravé. Vyzkoušejte dobroty, které nachystáte den předem, nebo snídaně hotové jen za pár minut. Aby menší děti snídaně bavila, klidně je zapojte i do přípravy – mohou například ozdobit talíř kousky ovoce a zeleniny podle své fantazie. 

 

 

Číst celý článek...