Produktyimg Menu

Kategorie článků

Články blogu

Biopotraviny: módní trend, nebo zdravější stravování?

Výrobci potravin se často musí rozhodovat mezi cenou a kvalitou. Přitom platí jednoduché pravidlo – čím více budou lidé biopotraviny kupovat, tím dostupnější budou. Zjistěte, proč se vyplatí kupovat potraviny v biokvalitě, jaké musí splňovat podmínky a jak poznat ty nejkvalitnější.

 

 

Číst celý článek...

Zpátky do školy: tipy na zdravé svačiny pro děti

S novým školním rokem přichází i známá otázka: co ke svačině do školy, aby ji děti snědly a jídlo bylo zdravé. Vybírejte kvalitní suroviny ideálně v bio kvalitě a různě je kombinujte. Buďte nápadití a dejte prostor kreativitě – barevným svačinám plným hravých tvarů školáci neodolají. Přinášíme pár tipů na zdravé svačiny do školy.

 

 

Číst celý článek...

Seznamte se s produkty PRO Planetu

V novém projektu PRO Planetu se spojuje dlouholeté know-how v potravinářském průmyslu a snaha pomáhat a pečovat o přírodu, čemuž se majitel společnosti Semix Ing. Kamil Lisal intenzivně věnuje už řadu let. Představujeme vám nové veganské produkty, které jsou prospěšné lidem i planetě.

 

 

Číst celý článek...

Přichystejte si zdravé jídlo na cesty

Ať už se připravujete na dlouhou dovolenou v zahraničí, nebo se chystáte podnikat jednodenní výlety po okolí, musíte vyřešit, co si s sebou vezmete na svačinu. Vyhněte se fastfoodům a připravte si domácí jídlo na cesty. Poradíme vám, co zdravého a výživného si přichystat na cestu i jak vařit na dovolené.

 

 

Číst celý článek...