Produktyimg Menu

Kategorie článků

Články blogu

Víte, co je protein?

Začali jste se zajímat o hubnutí nebo nabírání svalů? Pak vás určitě neminulo setkání s pojmem protein, látkou, která je nepostradatelná při modelování postavy. Přečtěte si víc o jejím významu. Zjistěte, jaké potraviny obsahují proteiny a kolik jich jíst.

Číst celý článek...

Restart pro vaše tělo aneb jak na jarní detox

Cítíte se neustále unavení a bez energie? Jaro je ideálním časem pro detoxikaci organismu. Jarní očista podpoří odplavení škodlivých látek z těla a nakopne metabolismus. Poradíme, jak a kdy s ní začít a na co se při detoxu zaměřit. Navíc se můžete nechat inspirovat vzorovým jídelníčkem pro jarní očistu.

 

Číst celý článek...

Pesticidy v zemědělství

S nadužíváním jedů v krajině je to o dost horší – na konci řetězce dopadů chyb jsme my všichni. Věc dospěla tak daleko, že totální chemické jedy jsou považovány za naprosto samozřejmou součást zemědělské technolo­gie výroby potravin a stát to zastřešuje dota­cemi.

Číst celý článek...

Oříšky a jejich důležitost v životosprávě

Ještě stále je v mnoha z nás zažitá myšlenka, že po oříšcích se tloustne, a tak se jim mnoho lidí vyhýbá. Ve skutečnosti našemu zdraví velmi prospívají a při snaze zhubnout nám mohou být velkým pomocníkem. Jak to tedy s oříšky vlastně je?

Číst celý článek...